ОНУ імені І.І. Мечникова

Одеський національний університет

Інститут післядипломної освіти

Одеський національний університет імені І.І. МЕЧНИКОВА

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

ОНУ імені І.І. МЕЧНИКОВА

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

Загальна інформация

DunaevaLN

Дунаєва Лариса Миколаївна,
доктор політичних наук, професор,
директор Навчально-наукового Інституту інформаційних та соціальних технологій

Одеського національного університету імені І.І. Мечникова

Шановні друзі!

 

Вже 15 років в Одесі вдало поєднують університетські традиції та інновації НН ІІ та СТ (колишній ІІПО), Коледж та ННК «Школа-Коледж-Університет», які отримали любов та пошану в Одесі та Одеській області.

Дякуємо Вам за довіру!

Нова модель набула визнання в освітянському середовищі та отримала високу оцінку МОН України. Створена економічно потужна структура, яка за час існування підтвердила свою конкурентоспроможність та ефективність.

2001 рік став для нас знаковим. За народним і всеукраїнським визнанням: за результатами участі в ІV Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2001» Інститут та ННК були нагороджені срібною медаллю Української Асоціації якості.

2002 року ІІПО та ННК було відзначено дипломом лауреата, а потім дипломом фіналіста 7-го Європейського конкурсу якості в номінації середні підприємства і внесено до книги «Кращі підприємства України 2002». https://spine5.com/

2010 року Комплекс обрано переможцем ХІІІ міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2010» та нагороджено Золотою медаллю у номінації «Крок в майбутнє – післядипломна освіта».

Сучасні психологи вже кілька десятиліть проводять дослідження, завдяки яким відомо, що психологія спорту і бізнесу, а також мистецтва та науки або співпадають, або мають багато спільних рис: мету, натиск та силу у русі. Так само мислять геополітики і сучасні дипломати – на геополітичній арені й досі перемагають або фінансово спроможні, або освітньо компетентні держави. Бізнес також потребує знання, яке є силою його грошової підтримки та інформаційного супроводження. Вкладання коштів у власне майбутнє – стратегічний вибір людини, яка ставить освіту власною метою.

Освітню парадигму Інституту та Комплексу умовно можна визначити так - «Вчитися впродовж всього життя» та отримувати освіту за декількома спеціальностями:

  • Бухгалтерський облік
  • Економічна кібернетика
  • Прикладна математика
  • Міжнародні економічні відносини
  • Соціальна допомога
  • Психологія
  • Фінанси і кредит

ННК активно сприяє працевлаштуванню випускників. Всі студенти забезпечені базами проходження практики і багато з них залишаються працювати на цих місцях. А саме укладені договори про практику з медичними закладами м.Одеси та області, благодійною організацією «Сходи», комп’ютерним центром «Сервер», Південним оперативним командуванням, 411 військом шпиталем Південного оперативного командування, Одеським обласним центром зайнятості, провідними театрами міста, видавництвами, рекламними агентствами, Одеською кіностудією, Одеською державною телерадіокомпанією, багатьма банками та фінансовими установами Одеси.

Відомий історик Ключевський В.О. в світі задач відзначив, що кожен народ виконує свою роль на світовій сцені тими ж силами, які встиг розвинути в собі історичним вихованням і освітою. Від рівня і якості освіти залежить місце держави в світовому просторі, і саме, освіта, за висловом Аристотеля, є функцією держави, що здійснюється нею задля досягнення власної мети.

НН ІІ та СТ вже становить єдність, вже випускники викладають молоді, багато аспірантів. І зміст нашого спільного існування – ЛЮБОВ ДО ІННОВАЦІЙ! Нас об’єднує креативність, гнучкість думки та пошук нових тем на перетинах науки і життя, прямо за дверима університету!

В наш соціально і екологічно напружений, але відносно мирний час Сонце Освіти і, як наслідок того, загальний Схід Освіченості соціуму є головним чинником і гарантом Життя взагалі.

До майбутніх зустрічей в освітянському середовищі!

 

 

 
 
 

Войти