ОНУ імені І.І. Мечникова

Одеський національний університет

Інститут післядипломної освіти

Одеський національний університет імені І.І. МЕЧНИКОВА

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

ОНУ імені І.І. МЕЧНИКОВА

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

Викладачі кафедри ЕК

Викладачі кафедри
 
IvashkoІвашко Лариса Михайлівна

Кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики та прикладної економіки Інституту інноваційної та післядипломної освіти Одеського національного університету імені І.І. Мечникова
Закінчила механіко-математичний факультет Одеського національного університету імені І.І. Мечникова і Одеський національний економічний університет.

Автор понад 40 статей, тез, співавтор 3 монографій щодо методології у сфері використання ІКТ для підвищення якості вищої економічної освіти.

Пройшла стажування в Університеті прикладних наук Фонтіс (м. Эйдховен, Нідерланди) і Вільнюському технічному університеті Гедемінаса (м. Вільнюс, Литва) у квітні й червні 2013 року, організованому відповідно до участі у міжнародному проекті TEMPUS «ECOMMIS»: «Дворівнева навчальна програма з E-комерції для обслуговування інформаційного суспільства в Росії, Україні та Ізраїлі»516813-TEMPUS-1-2011-1-LTTEMPUS-JPCR.

Основні навчальні дисципліни, що викладаються: «Теорія ймовірностей і математична статистика»; «Теорія та практика управління ризиками»; «Системи обробки економічної інформації»; «Системи прийняття рішень»; «Управління проектами»; «Проектний аналіз»; «Дискретна математика»; «Математична логіка та теорія графів», «Теорія алгоритмів та програм», «Вища математика для економістів»; «Економіко-математичне моделювання», «Економетрика».
Напрямки наукових інтересів: методологія використання ІКТ для підвищення якості економічної освіти; системи електронного документообігу та їхній вплив на підвищення якості прийняття рішень; управління проектами.

e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
 
 
Verbitskiy
Вербіцькій Віктор Васильович
 
 
Посада - доцент кафедри економічної кібернетики та прикладної економіки
Науковий ступінь - кандидат фіз.-мат. наук
Вчене звання - доцент
Базова вища освіта - механіко-математичний факультет Одеського державного університету ім. І.І. Мечникова, 1983 р.

Народився в 1960 році в п. Затишшя Фрунзівського району Одеської області в сім'ї службовців. У 1983 році закінчив механіко-математичний факультет, а в 1988 році - аспірантуру по кафедрі обчислювальної математики Одеського державного університету ім. І.І. Мечникова. У 2002 році захистив кандидатську дисертацію за фахом «Обчислювальна математика» на тему «Відповідність змішаного методу скінченних елементів в задачах на власні значення пологих оболонок». З 1990 року - співробітник кафедри обчислювальної математики.

Наукові інтереси:

1. Чисельні методи вирішення еліптичних крайових задач.
2. Чисельні методи розв'язання задач на власні значення.
 
 
 
 

Войти